fbpx

Rólunk

Automatizálás
Hatékonyabb működés

2018-ban kezdtem különböző rendszerekre épülő webáruházak háttértámogatását. Eleinte egyedül végeztem a termékek árainak aktualizálását, többnyire a nagykerek árlistáinak megfelelően. Új termékeket töltöttem fel, termékképekkel kiegészítve, akciókat állítottam be, illetve egyéb, a termékekhez szorosan kapcsolódó beállítást elvégeztem.
Rengeteg időt fordítottam a termékleírások korrektúrázása, termékek feltöltése, aktualizálása. Számtalanszor volt arra példa, hogy nem importálható fájlformátumú árlistákat adtak át a nagykerek, a beszállítók. Ezek által tanultam meg, hogy melyek a webáruház-üzemeltetés mindennapos kihívásai.

Eljött az idő, hogy csapatban dolgozzunk tovább. 2019 második fele óta már nem egyedül végzem a munkát. Nagyszerű emberek vannak segítségemre, akikkel az elmúlt években több tízezer termék feltöltését, frissítését végeztük el.

A 2020-ban berobbanó koronavírus-járvány következtében, kialakult ellátási hiány és egyéb tényezők miatt egyes nagykereskedőknél általánossá vált, hogy akár hetente többször is változtatták áraikat, melyek lekövetése már a korábban kialakult gyakorlattal nem volt megoldható.
Éveken keresztül túlnyomó többségében – bár tömegesen, de – manuálisan frissítettük az ügyfelek termékeinek árát, illetve egyéb, a termékekhez kapcsolódó adatokat. Szükségesnek éreztük, hogy a rendszeresen ismétlődő frissítési, feltöltési feladatokat – amennyiben megoldható – automatizáljuk.
Létrehoztunk egy olyan webáruház háttértámogató szolgáltatást, mely leveszi a webshop üzemeltetők válláról a mindennapos, manuális munka terhét. Az automatizálásnak köszönhetően rengetek munkaórát szabadítunk fel. Mára naponta több százezer termékfrissítés megy végbe a HardSync-nek köszönhetően.


Célunk, hogy minél több tehertől, manuális munkától szabadítsuk meg a webáruház tulajdonosokat.